سفارش تبلیغ
صبا ویژن
   RSS  |   خانه |   شناسنامه |   پست الکترونیک |  پارسی بلاگ | یــــاهـو
اوقات شرعی

جدید - من اگر بنشینم تو اگر بنشینی چه کسی بر میخیزد ؟

جدید (یکشنبه 86/6/4 ساعت 9:17 عصر)

 دستور حمله به ایران صادر شد

شبکه تلویزیونی «فاکس نیوز»، پرچمدار حمله به ایران، بر طبل جنگ می‌کوبد. در فیلم کوتاهی که توسط یک فعال ضدجنگ به نام «رابرت گرین والد» با نام «فاکس حمله می‌کند: ایران» تهیه شده و در یوتیوپ انتشار یافته، سرخط اخباری آورده می‌شود که در فاکس نیوز ـ دالّ بر لزوم حمله به ایران ـ پخش می‌شود و آنها را با گزارش‌هایی که در همین شبکه پیش از جنگ عراق انتشار یافته بود، مقایسه می‌کند. 
در بخشی از این فیلم کوتاه، «کریستین امانپور»، خبرنگار «سی.ان.ان» که پیشتر با انتشار نامه‌ای خطاب به خبرگزاری‌های «ABC» ،«CBS» ،«NBC» ،«MSNBC» و «CNN» با تشریح این‌که چگونه یک شبکه خبری [CNN] به جای اطلاع‌رسانی درست درباره جنگ عراق، پای در جای پای رهبران فاکس نیوز گذاشت، می افزاید: شبکه خبری من از سوی دولت و پیاده نظام آن در «فاکس نیوز» مرعوب شده بود.

«رابرت گرین والد» در مطلبی درباره این تصاویر می‌نویسد: من به روشنی حمایت همه‌جانبه‌ فاکس از جنگ عراق را به یاد دارم که چگونه آنها [سران کاخ سفید] را برای جنگ تشویق می‌کردند. این در حالی بود که چنین تصاویر و جلوه‌های ویژه‌ای تا آن زمان هرگز منتشر نشده بود.

این فیلم سه‌و‌نیم دقیقه‌ای با این جمله آغاز می‌شود: به جای فرصت‌سوزی، کسی باید روی ایران بمبی بیندازد، همان کاری که «نیکسون» درباره ویتنام انجام داد و در ادامه نیز جملاتی همچون «القاعده ایران، قصد کشتن ما را دارد»، «مردم قادر به درک خطر چنین کشور در دنیا نیستند» و «برای توقف برنامه سلاح‌های اتمی ایران بسیار دیر شده است» و ... ادامه می‌یابد.

در بخش‌هایی از این فیلم کوتاه، تبلیغات جنگ‌طلبانه فاکس نیوز در سال 2003 علیه عراق و تبلیغات کنونی آن علیه ایران با جملاتی اینچنینی مقایسه شده‌اند:
ـ القاعده در بغداد است (2003)؛ در مقابل، مقامات رسمی در آمریکا بر این باورند که ایران در حال معامله با القاعده است.
ـ ارتباط تنگاتنگ رهبر عراق با رهبر القاعده (2003)؛ در مقابل، تهران در حال یکی شدن با القاعده است.
در بخش دیگری از این کلیپ، نتیجه آمار گرفته شده در مؤسسه PIPA در اکتبر 2003 از بینندگان فاکس نیوز درج می‌شود که 67% آنان بر این باور بودند که مدارکی دالّ بر ارتباط بین القاعده و عراق وجود دارد، در حالی که هیچ مدرکی در این باره یافت نشد یا آن که به باور 33% بینندگان در عراق، سلاح‌های کشتار جمعی وجود داشت، حال آن که هیچ سلاح کشتار جمعی در عراق پیدا نشد.

در این فیلم سپس به مقایسه گزارش‌های فاکس نیوز از عراق پیش از سال 2003 و ایران کنونی در زمینه دستیابی به سلاح‌های کشتار جمعی و این‌که دیپلماسی در برابر ایران پاسخ نخواهد داد و در نتیجه، لزوم حمله به ایران برای جلوگیری از حملاتی چون یازده سپتامبر می‌پردازد.

رابرت گرین والد، همچنین با ایجاد وب‌سایتی با نام «فاکس حمله می‌کند»، از بینندگان خواسته است تا چشم خود را روی جنگ ویرانگر دیگری نبندند و با امضای یک طومار اینترنتی، مخالفت خود را با سران کاخ سفید و شبکه فاکس نیوز اعلام کنند.

خرید هواپیمای روسی(آقای آگاهی)

خرید هواپیمای روسی
1-در خبرها آمده است که ایران برای خرید 5 فروند هواپیمای روسی توپولوف 204 از روسیه قراردادی امضاء کرده و مدیر عامل "هما" نیز این امر را در جهت باز سازی ناوگان هوائی و توسعه اقتصادی کشور امری ضروری دانسته است. احتمالا در افکار عمومی نیز تعابیری از این قبیل دارای مقبولیت است و می توان آنرا مقابله ای با تحریمهای آمریکا در صنعت هوائی ایران دانست. با توجه به اینکه بنا بر رسم معمول جاری کسی از چند و چون اینگونه تصمیمیات با خبر نمی شود و معلوم نیست چه میزان از این تصمیمیات بر اساس کار شناسی و چه میزان بر محاسبات سیاسی و احساسی استوار میباشند، ضروری است پیرامون این مسئله مهم که دارای بار مالی حدود یک میلیارد و پانصد هزار دلار در مرحله خرید هواپیماها میباشد قدری بررسی و بحث نمود و از کلیّه مقامات اعم از مجلس و دولت نیز در خواست نمود که در اینباره حتما نظر کارشناسان و متخصصین با تجربه را که کم هم نیستند جویا شوند تا بعدها انگشت حسرت بدندان نگزند و بیت المال را نیز آنطور که شایسته انسانیت و مسلمانی است حفظ نمایند که حساب حق الناس در شرع انور روشنتر از آن است که نیاز به توضیح نگارنده داشته باشد.
2- اولین مطلبی که لازم است بیان شود این است که مشکلات صنعت هوائی غیر نظامی پیش از آنکه سیاسی باشد مدیریتی است و در جهت درک بهتر مطلب مقایسه بسیار اجمالی بین "هما" و شرکت "آئروفلوت" روسیه که تقریبا وظایف مشابهی دارند میتواند جالب باشد. "هما" با در اختیار داشتن33 فروند هواپیما دارای 10000 کارمند است یعنی 303 نفر برای هر هواپیما در حا لیکه "آئروفلوت" با در اختیار داشتن 90 فروند هواپیما و با ظرفیت مسافر و بار و فعلیتهای پروازی بسیار بیش از "هما" دارای 14500 کارمند است یعنی 161 نفر برای هر هواپیما. حال اگر در نظر بگیریم که "ائروفلوت" به 93 مقصد بین امللی در 47 کشور پرواز میکند(روزانه 302 پرواز) و "هما" به 23 مقصد بین المللی و 20 مقصد داخلی میتوانیم تصویر بهتری از مدیریت هواپیمائی کشور را تجسم نمایم که با در نظر گرفتن ترکیب تخصصی پرسنل، اموزش و هزینه ای نگهداری و عملیاتی حقایق نا خوشایند تری رخ مینمایند.حال اگرجایگاه "آئروفلوت" در سطح جهان را نیز در نظر بگیریم آنگاه بهتر معلوم خواهد شد که وضعیت واقعی ما چگونه است.
3- سئوالی که در رابطه با هواپیماهای توپولوف 204 مطرح است این است که اگر این هواپیماها دارای آنچنان مزیتی هستند که گفته میشود چرا "آئروفلوت" از آنها در ناوگان خود استفاده نمی کند و حتّی در لیست سفارشات آینده این شرکت هم نیست و جالب است بدانیم که اصولا این هواپیما بعنوان جایگزین هواپیماهای توپولوف 154 از سال 1989 وارد خط تولید شدند و امروز درحالیکه "آئروفلوت" با سربلندی از وچود انواع هواپیماهای ارباس در ناوگان خود یاد میکند و از سال 2008 تا 2010 تدریجا تمام هواپیماهای توپولف خود را از رده خارج خواهد کرد. از سوی دیگر کیفیت موتورهای
PS-90
مورد استفاده در این هواپیماها بدلیل سابقه مشکلات فنی سخت جای سئوال دارد.این تردید در مورد دستگاههای ناوبری این هواپیماها که ظاهرا بلژیکی هستند نیز وجود دارد .در این میان آنچه ممکن است از چشم مسئولین پنهان باشد این واقعیت است که در خرید هواپیما قیمت خود هواپیما بخشی از هزینه است نه همه آن و بخصوص در شرایط ویژه ایران این هزینه ها بسیار سنگینتر و کمر شکنتر است. توضیح آنکه با خرید و ورود هواپیماهای روسی "هما" ناگزیر از پرداخت هزینه های بسیار زیاد جهت تجهیز کارگاههای پشتیبانی ، آموزش پرسنل و ایجاد سیستم پر هزینه پشتیبانی جدید خواهد بود. از سوی دیگر قیمت پائین این هواپیماها دلیل صرفه اقتصادی آنها نیست و بالا بودن هزینه های تعمیراتی میتواند بسیار سنگنتر از آن باشد که در ابتدا تصور میگردد.از سوی دیگر شیوه انتخاب این هواپیما جای بسی سئوال دارد که چگونه هواپیمای مذکور که تا کنون در ایران پرواز آزمایشی نداشته است به این سرعت برای خریدش اقدام گردیده است.
4- در اینجا ضروری است به موضوع تحریمها نیز قدری پرداخته شود تا شاید به درک عمومی و بهتر سیاست گذاران کشور خارج از گزارشات شعاری رایج کمکی باشد. واقعیت این است که صنعت هواپیمائی غیر نظامی هیچگاه در تامین قطعات و تجهیزات مورد نیاز خود با مشکل جدی موا جه نبوده است چه آنکه اگر این امر حقیقت داشته باشد باید کلیّه هواپیماهای آمریکائی و آنانکه دارای قطعات عمده آمریکائی بوده و در ناوگان هوائی کشور فعّال هستند تا کنون زمینگیر شده و پروازها نیز تعطیل شده باشند در حالیکه مطلقا چنین امری وجودندارد. آنچه که بعنوان تحریم آمریکا مطرح است منع فروش هواپیماهای نو آمریکائی و سایر هواپیماهائی هستند که دارای در صد زیادی قطعات آمریکائی هستند و همچنین فروش قطعات بصورت مستقیم است. ولی این تحریم به آن حدّی که متاسفانه برخی ازمدیران این صنعت تبلیغ میکنند جامعیت ندارد چه آنکه وجود پروازهای مرتّب و همچنین ورود هواپیماهای متعدد و حتّی آمریکائی به ناوگان کشور بصورت خرید و اجاره عملا خط بطلانی است بر اینکه راهی بغیر از خرید هواپیماهای روسی نیست. آنچه نیز در رابطه با تحریم و امنیت پروازهای مسافری گفته میشود سخت جای ابهام دارد و اگر این حرف صحیح باشد مقام مسئول مربوطه باید مورد سئوال قرار گیرد که اگر چنین است چرا این هواپیماها اجازه پرواز میابند و چه کسی این مجوز ها را صادر مینماید؟ آیا تبلیغ مرتب ایمنی فنّی هوائی کشور دروغ است و آیا آقای رئیس جمهور با هواپیمای آمریکائی فاقد ایمنی فنّی مرتب در حال پرواز به اقصی نقاط عالم هستند و آیا بقول خودشان ایمان مانع از بروز سانحه است ؟ متاسفانه تبلیغات غلط با هدف پوشاندن ضعفهای مدیریتی و انداختن همه تقصیرها بگردن اجانب وضعی را بوجود آورده است که واقعیتها بنحوی که گزارش دهندگان و مدیریتهای ضعیف و نا کارمد تمایل دارند تغییر یا فته اند . ممکن است که برخی بر این نگرانیها خرده بگیرند و با اطمینان از اینکه بالاخره حساب و کتابی در کار است آن را جدّی ندانند. باید از این دوستان سئوال کرد چگونه میتوانند از بابت مسیر تصمیم گیری خردمندانه در این کار مطمئن باشند وقتی که برای موضوع بسیار ساده تغییر ساعت دو سال است که تمام نیرو و توان مجلس و عقلای قوم وقت ملّت صرف قانع کردن بی نتیجه رئیس قوّه مجریه گردیده و علیرغم وارد شدن میلیاردها ریال خسارت هنوز در برهمان پاشنه میگردد. در مقابل پرواز نمایشی بی مسافر به کارآکاس که هر هفته با صدها هزار دلار هزینه و صرفا جهت اثبات برادری با آقای "چاوز" صورت میگیرد چه پاسخی میتوان داد. این موارد و بسیاری دیگر که همگان میدانند و سرنوشت غم انگیز نیروگاه بوشهر که از آن بعنوان نماد همکاری دو کشور یاد می شود میتوانند دلایل کافی جهت نگرانی از بابت خرید هواپیماهای روسی باشند و جا دارد که بیاد بیاوریم پیامبر عظیم الشان(ص) بر امت خود از سوء تدبیر در بیم بودند نه از نقصان ایمان.


 


  • نویسنده: بوی آزادی

  • نظرات دیگران ( )


  •   بازدیدهای این وبلاگ
  • کل بازدیدها: 15909 بازدید
  •   درباره من
  • جدید - من اگر بنشینم       تو اگر بنشینی      چه کسی بر میخیزد ؟
    بوی آزادی
    ای ایران ای ایران، ای مرز پر گهر ای خاکت سرچشمه هنر دور از تو اندیشه بدان پاینده مانی تو جاودان ای دشمن ارتو سنگ خاره ای من آهنم جان من فدای خاک پاک میهنم مهر تو چون شد پیشه ام دور از تو نیست اندیشه ام در راه تو ، کی ارزشی دارد این جان ما پاینده باد خاک ایران ما سنگ کوهت دُر و گوهر است خاک دشتت بهتر از زر است مهرت از دل کی برون کنم برگو بی مهر تو چون کنم تا گردش جهان و دور آسمان بپاست نور ایزدی همیشه رهنمای ماست مهر تو چون شد پیشه ام دور از تو نیست، اندیشه ام در راه تو، کی ارزشی دارد این جان ما پاینده باد خاک ایران ما ایران، ای خرم بهشت من روشن از تو سرنوشت من گر آتش بارد به پیکرم جز مهرت در دل نپرورم از آب و خاک و مهر تو سرشته شد گلم مهرت گر برون رود تهی شود دلم مهر تو چون، شد پیشه ام دور از تو نیست، اندیشه ام در راه تو، کی ارزشی دارد این جان ما پاینده باد خاک ایران ما
  •   لوگوی وبلاگ من
  • جدید - من اگر بنشینم       تو اگر بنشینی      چه کسی بر میخیزد ؟
  •  فهرست موضوعی یادداشت ها
  • سیاسی[40] . اجتماعی[9] . صنفی دانشجویی[7] .
  •   مطالب بایگانی شده
  • دوره جدید 101
  •   اشتراک در خبرنامه
  •  
  •  لوگوی دوستان من